گسترش خانواده با به دنیا آمدن فرزند اتفاقی شیرین برای هر زوجی است اما عدهایی ممکن است به یک جنسیت خاص علاقه مند باشند.
اگرچه نمیتوان به طور قطع درباره جنسیت فرزند تصمیم گرفت، اما تغییر رژیم غذایی میتواند شانس این اتفاق را افزایش دهد. در ادامه به بررسی رژیم غذایی زنان برای پسردار شدن میپردازیم.
نطفه پسر در چه محیطی رشد میکند؟
نطفه پسر تمایل به تشکیل و رشد در محیط قلیایی دارد. در نتیجه برای تغییر سطح pH بدن برای پسردار شدن، باید غذاها و نوشیدنیهایی مصرف شود که محیط رحم را برای تشکیل نطفه پسر آماده کند. در واقع یکی از رایجترین پیشنهادات به زنان باردار برای پسردار شدن این است که بدن خود را قلیاییتر کنند.
از طرفی نطفه دختران تمایل به رشد در محیط اسیدی دارد. بنابراین در رژیم غذایی زنان برای پسردار شدن باید مصرف موادغذایی سرشار از کلسیم و منیزیم محدود شود چرا که منجر به اسیدی شدن بدن میشود.
1-گنجاندن غذاهای سرشار از پتاسیم در رژیم غذایی زنان برای پسردار شدن
از جمله مواد غذایی سرشار از پتاسیم میتوان به موز، آووکادو، بادام، سیب، غذاهای مقوی و… اشاره کرد. غذاهای سرشار از پتاسیم با قلیاییتر کردن بدن، شرایط را برای رشد نطفه پسر فراهم میکند.
باید این نکته را در نظر داشت که pH بدن باید متعادل باشد و نباید در مصرف غذاهایی که منجر به قلیایی شدن بیش از حد آن میشود زیاده روی کرد.
2-گنجاندن غذاهای حاوی سدیم در رژیم غذایی زنان برای پسردار شدن
طبق تحقیقات انجام شده مصرف غذاهای حاوی پتاسیم و سدیم احتمال به دنیا آمدن فرزند پسر را بیشتر میکند. از رایجترین مواد غذایی حاوی سدیم میتوان به خیارشور خانگی، غلات و… اشاره کرد.
3- داشتن رژیم غذایی پرکالری در زنان برای پسردار شدن
یک مطالعه نشان میدهد زنانی که سطح گلوکز خود را بالا نگه میدارند، شانس بیشتری برای پسردار شدن دارند. مصرف وعدههای غذایی کوچک و سرشار از مواد مغذی، سبب افزایش سطح گلوکز و کالری زنان باردار میشود.
توصیه میشود غلات در رژیم غذایی زنان برای پسردار شدن گنجانده شود و مصرف غذاهای نشاسته دار مانند نان و سیب زمینی افزایش یابد.
4- مصرف مواد غذایی افزاینده سطح تستسترون بدن
یکی از نکاتی که باید مادران باردار در رژیم غذایی خود برای پسردار شدن رعایت کنند افزایش سطح تستسترون بدن است. از جمله موادغذایی که میتواند به افزایش سطح تستسترون بدن کمک کند میتوان به آجیل، اسفناج، گوشت قرمز و…اشاره کرد که باید در رژیم غذایی زنان قرار گیرد.
5- گنجاندن هویج در رژیم غذایی زنان برای پسردار شدن
هویج سرشار از پتاسیم و سدیم است، بنابراین یکی از بهترین موادغذایی است که باید در رژیم غذایی زنان برای پسردار شدن قرار بگیرد.
مصرف هویج علاوه بر این که باعث قلیایی شدن بدن زنان باردار میشود فواید دیگری نیز دارد. هویج به عنوان منبع غنی ویتامین A، برای سلامت چشم در دوران بارداری بسیار مفید است. هم چنین هویج حاوی مقادیر زیادی ویتامین C است که برای تقویت سیستم ایمنی بدن مفید میباشد.
6- گنجاندن موز در رژیم غذایی زنان برای پسردار شدن
یکی دیگر از میوهها در رژیم غذایی زنان برای پسردار شدن موز است. چرا که حاوی مقادیر زیادی پتاسیم است و به قلیایی شدن بدن کمک میکند. علاوه براین موز مملو از ویتامین B6 است که میتواند در رفع حالت تهوع زنان باردار مفید باشد. فیبر بالای موجود در موز نیز به یبوست ناشی از بارداری کمک میکند.
7- گنجاندن آب پرتقال تازه در رژیم غذایی زنان برای پسردار شدن
آب پرتقال تازه نه تنها سرشار از ویتامین C و اسید فولیک است، بلکه منبع خوبی از پتاسیم است. آب پرتقال تازه بدون هیچ گونه افزودنی و مواد نگهدارنده یک میان وعده عالی در در رژیم غذایی زنان برای پسردار شدن است.
8- گنجاندن آووکادو در رژیم غذایی زنان برای پسردار شدن
میوه آووکادو حاوی مقدار زیادی پتاسیم است که میتواند انتخابی مناسب در رژیم غذایی زنان برای پسردار شدن باشد. علاوه براین آووکادو مملو از چربیهای سالم است که به بهبود سلامت قلب کمک کرده و سطح قند خون را تنظیم میکند.
9- گنجاندن زردآلو در رژیم غذایی زنان برای پسردار شدن
زردآلو سرشار از پتاسیم بوده و میوهایی مناسب برای قرار گرفتن در رژیم غذایی زنان برای پسردار شدن است. همچنین زردآلو به به رفع یبوست کمک کرده و در درمان کم خونی دوران بارداری موثر است.
10- گنجاندن گوجه فرنگی در رژیم غذایی زنان برای پسردار شدن
گوجه فرنگی سرشار از پتاسیم بوده و مصرف آن میتواند با قلیاییتر کردن بدن شرایط را برای رشد نطفه پسر آماده کند. علاوه براین گوجه فرنگی حاوی ویتامین c و ویتامین A است. ویتامین C به جذب آهن کمک کرده و ویتامین A سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند. درنتیجه گوجه فرنگی انتخابی مناسب در رژیم غذایی زنان برای پسردار شدن است.
11- گنجاندن قارچ در رژیم غذایی زنان برای پسردار شدن
مصرف قارچ میتواند به سلامت اسپرم مردان کمک کند. همچنین قارچ حاوی مقدار زیادی ویتامین D، ویتامین B، آهن، پروتئین، فیبر و طیف وسیعی از آنتی اکسیدانها است.
به طور خلاصه میتوان گفت رژیم غذایی زنان برای پسردار شدن به شرح زیر است:
- افزایش مصرف میوه و سبزیجات تازه
- افزایش مصرف موادغذایی حاوی پتاسیم مانند موز، آب پرتقال، آووکادو
- افزایش مصرف موادغذایی حاوی سدیم مانند غلات، سیب زمینی، خیارشور خانگی
- محدود کردن مصرف محصولات لبنی
سخن پایانی
اگرچه با قطعیت نمیتوان گفت رژیم غذایی در انتخاب جنسیتی خاص چقدر نقش دارد اما برخی تحقیقات ثابت میکند رژیم غذایی میتواند با جنسیت نوزاد ارتباط داشته باشد.
نطفه پسر تمایل به رشد در محیط قلیایی دارد بنابراین مصرف مواد غذایی سرشار از پتاسیم و سدیم مانند موز، آب پرتقال، هویج، آووکادو، غلات صبحانه و… باید در رژیم غذایی زنان برای پسردار شدن قرار گیرد.