توسط مطبخیار
۲۷
فروردینتوسط مطبخیار
۱۷
فروردینتوسط مطبخیار
۱۴
فروردینتوسط مطبخیار
۱۲
فروردینتوسط مطبخیار
۱۲
فروردینراهنمای مقاله گردو علاوه بر مصرفش به عنوان یک میان وعده خوشمزه می تواند سبب افزایش باکتری های مفید روده ای شود.در یک آزمایش کنترل شده تصادفی ، محققان دریافتند...
ادامه مطلبراهنمای مقاله موسسه دارویی بیوتک در اروپا از محصولات دارویی خود با نام CSAT + رونمایی کردند این دارو کاملا گیاهی است و در واقع ترکیبی فعال و هم افزا...
ادامه مطلبراهنمای مقاله هیئت غذایی ایرلند به عنوان بخشی از برنامه خود که عرضه مواد غذایی ، نوشیدنی و فنون باغبانی ایرلندی به جهان می باشد ، وارد آسیا شده است....
ادامه مطلبراهنمای مقاله تحقیقات جدید نشان داده اند که تولید کنندگان مواد غذایی می توانند بسته بندی محصولات را تغییر دهند تا ذائقه مردم را تغییر دهند و از این رو...
ادامه مطلبراهنمای مقاله گروه Barry Callebaut از طریق برند جهانی خود موسوم به مونالیزا ، دستگاه چاپ سه بعدی شکلات خود را در مقیاس جهانی راه اندازی کرده اند.این فن آوری...
ادامه مطلبراهنمای مقاله محققان مؤسسه ملی غذا روشهای جدیدی را تدوین کرده اند که به دست آوردن داده های بیشتر از یک نمونه مواد غذایی برای تشخیص باکتری های غذایی با...
ادامه مطلبراهنمای مقاله گرایش افرادی که گوشت مصرف می کنند به دلایل محیطی و دلایل مربوط به طعم باعث شده است بیشتر به سمت پروتئین های غیر گیاهی میل پیدا می...
ادامه مطلبراهنمای مقاله تولید پنیر باعث می شود فرآورده های جانبی شیر مانند پروتئین وی ( whey ) که هم حاوی مقدار زیادی قند (لاکتوز) و هم پروتئین است، افزایش یابد.لبنیات...
ادامه مطلبمطبخیار | سفیر برندینگ مراکز و صنایع غذایی کشور
مطبخ یار به عنوان سفیر برندینگ مراکز و صنایع غذایی کشور با انجام خدمات مشاوره مدیریتی، آموزشی، تبلیغاتی و برندینگ تصمیم دارد گامی در جهت رشد بیشتر رستوران ها، فست فودها و کلیه مراکز و صنایع غذایی کشور در دوران پسا کرونا بردارد.