آخرین اخبار غذایی

.

همه اخبار غذایی

.

گردو

محققان دریافتند گردو باعث تقویت سلامت روده می شود

راهنمای مقاله گردو علاوه بر مصرفش به عنوان یک میان وعده خوشمزه می تواند سبب افزایش باکتری های مفید روده ای شود.در یک آزمایش کنترل شده تصادفی ، محققان دریافتند...

ادامه مطلب
4c1042636e9621a343485f4d29812ee5?s=60&d=mm&r=g
سه شنبه 28 مرداد 1399 بدون نظر
میوه کروب

مکمل گیاهی ضد دیابت و چربی با استفاده از میوه کروب

راهنمای مقاله موسسه دارویی بیوتک در اروپا از محصولات دارویی خود با نام CSAT + رونمایی کردند این دارو کاملا گیاهی است و در واقع ترکیبی فعال و هم افزا...

ادامه مطلب
4c1042636e9621a343485f4d29812ee5?s=60&d=mm&r=g
شنبه 14 تیر 1399 بدون نظر
هیئت غذایی ایرلند

هیئت غذایی ایرلند در حال ساختن روابط تجاری خود در آسیا هستند

راهنمای مقاله هیئت غذایی ایرلند به عنوان بخشی از برنامه خود که عرضه مواد غذایی ، نوشیدنی و فنون باغبانی ایرلندی به جهان می باشد ، وارد آسیا شده است....

ادامه مطلب
4c1042636e9621a343485f4d29812ee5?s=60&d=mm&r=g
پنجشنبه 4 اردیبهشت 1399 بدون نظر
سالم

تحقیقات نشان می دهد که مصرف کنندگان مواد غذایی ، بیسکویت هایی با ظاهر مناسب‌تر را سالم‌تر می دانند

راهنمای مقاله تحقیقات جدید نشان داده اند که تولید کنندگان مواد غذایی می توانند بسته بندی محصولات را تغییر دهند تا ذائقه مردم را تغییر دهند و از این رو...

ادامه مطلب
4c1042636e9621a343485f4d29812ee5?s=60&d=mm&r=g
چهارشنبه 27 فروردین 1399 بدون نظر
شکلات

استودیوی مونا لیزا به سرآشپزها کمک می کند تا طرح های سه بعدی با شکلات ایجاد کنند

راهنمای مقاله گروه Barry Callebaut از طریق برند جهانی خود موسوم به مونالیزا ، دستگاه چاپ سه بعدی شکلات خود را در مقیاس جهانی راه اندازی کرده اند.این فن آوری...

ادامه مطلب
4c1042636e9621a343485f4d29812ee5?s=60&d=mm&r=g
یکشنبه 17 فروردین 1399 بدون نظر
محققان

محققان اروپایی راه هایی برای یافتن سریع داده ها از مواد غذایی پیدا کردند

راهنمای مقاله محققان مؤسسه ملی غذا روشهای جدیدی را تدوین کرده اند که به دست آوردن داده های بیشتر از یک نمونه مواد غذایی برای تشخیص باکتری های غذایی با...

ادامه مطلب
4c1042636e9621a343485f4d29812ee5?s=60&d=mm&r=g
پنجشنبه 14 فروردین 1399 بدون نظر
گوشت

افزایش تقاضی گوشت در آمریکا و سایر نقاط جهان به دلیل افزایش درآمدها

راهنمای مقاله  گرایش افرادی که گوشت مصرف می کنند به دلایل محیطی و دلایل مربوط به طعم باعث شده است بیشتر به سمت پروتئین های غیر گیاهی میل پیدا می...

ادامه مطلب
4c1042636e9621a343485f4d29812ee5?s=60&d=mm&r=g
سه شنبه 12 فروردین 1399 بدون نظر
قند طبیعی

محققان اروپایی نوعی قند طبیعی و شیرین‌تر را از لاکتوز استخراج کردند

راهنمای مقاله تولید پنیر باعث می شود فرآورده های جانبی شیر مانند پروتئین وی ( whey ) که هم حاوی مقدار زیادی قند (لاکتوز) و هم پروتئین است، افزایش یابد.لبنیات...

ادامه مطلب
4c1042636e9621a343485f4d29812ee5?s=60&d=mm&r=g
سه شنبه 12 فروردین 1399 بدون نظر
0