گرایش افرادی که گوشت مصرف می کنند به دلایل محیطی و دلایل مربوط به طعم باعث شده است بیشتر به سمت پروتئین های غیر گیاهی میل پیدا می کند تا پروتئین های گیاهی.
طبق داده های منتشر شده در گزارش جدید بسته بندی جهانی ، میزان مصرف گوشت در سراسر جهان تا سال 2023 ، 1/4 درصد در سال افزایش می یابد.پیش بینی می شود مصرف گوشت و مرغ در ایالات متحده تا سال 2023 کمتر از 1 درصد در سال افزایش یابد ، این در حالی است که این میزان در سایر نقاط جهان بیشتر است.
همین طور پیش بینی می شود که در آفریقا و خاورمیانه سریعترین افزایش میزان مصرف گوشت ثبت شود ، زیرا افزایش کیفیت سطح زندگی و سطح درآمد باعث می شود افراد بیشتری بتوانند گوشت را در رژیم غذایی خود قرار دهند.با این حال با افزایش متوسط درآمد افراد بیشتری به خوردن گوشت روی می آورند.
در سطح جهان ، مصرف گوشت طیور بسیار بیشتر از مصرف گوشت معمولی است.قیمت متوسط این گوشت به طور قابل توجهی پایین تر از گوشت گاو است ، زیرا طیور به زمین و نگهداری کمتری نیاز دارند که به میزان بالای مصرف آنها حتی در کشورهای کم درآمد کمک می کند.به طور خاص در ایالات متحده مرغداری ها به دلیل کم هزینه بودن بیشترین مصرف گوشت را تاکنون داشته است.
در همین حال پیش بینی می شود که مصرف گوشت گاو در حال رکود باشد ، زیرا مصرف کنندگان گوشت به دلیل اثرات منفی سلامتی و بهداشتی ناشی از مصرف مقادیر بالای گوشت قرمز به طور فزاینده منابع دیگر پروتئین و گوشت حیوانات دیگر را انتخاب کنند.