گروه Barry Callebaut از طریق برند جهانی خود موسوم به مونالیزا ، دستگاه چاپ سه بعدی شکلات خود را در مقیاس جهانی راه اندازی کرده اند.این فن آوری تولید و طراحی شکلات ، این قابلیت را برای سرآشپزها ایجاد می کند تا بتوانند خلاقیت های هنری خود را ایجاد کرده و آنها را به سرعت و با قیمت مناسب طراحی و تولید کنند ، هر چقدر هم که طرحشان پیچیده یا خاص باشد.
برای شروع سرآشپز شیرینی (جوردی روکا) “گل دو کاکائو” را ایجاد کرد ، که نمایانگر دانه کاکائو است که از طریق تماس با شکلات داغ مانند گل باز می شود.
استودیوی سه بعدی مونا لیزا مجهز به فناوری دقیق و نوآورانه است که می تواند هزاران قطعه شکلات را همزمان چاپ کند و در عین حال ظاهری دست ساز را نیز حفظ کند.سرآشپزها و مشتریان می توانند قبل از اینکه تیمی از طراحان محصول را به نمونه ای سه بعدی تبدیل کنند ، نمونه اولیه آن را با طراحی ، شکل و اندازه های منحصر به فرد ایجاد می کنند.پس از تصویب نمونه اولیه ، محصول نهایی می تواند به سرعت به صورت سه بعدی تولید شود.
از این خلاقیت می توان برای دسرها ، شیرینی ها و نوشیدنی های گرم استفاده کرد.این سرویس برای اولین بار در هتل ها و رستوران ها در کشورهای خاص اروپا ارائه می شود.اولین مشتری استودیوی سه بعدی مونا لیزا ، وان در والک هتل زنجیره ای در هلند بود.