راهنمای مقاله
گردو علاوه بر مصرفش به عنوان یک میان وعده خوشمزه می تواند سبب افزایش باکتری های مفید روده ای شود.در یک آزمایش کنترل شده تصادفی ، محققان دریافتند که خوردن روزانه گردو به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم ، با افزایش برخی باکتریهای روده و معده همراه است که می تواند به ارتقاء سلامت کمک کند.علاوه بر این ، این تغییرات در باکتری های روده با بهبود برخی از بیماری های قلبی همراه بود.
کریستینا پیترسن ، استادیار تحقیقات در بخش غذایی یکی از ایالات آمریکا ، گفت این مطالعه که اخیراً در مجله تغذیه منتشر شده است نشان می دهد که گردو ممکن است یک میان وعده سالم برای روده و معده باشد.
برای این مطالعه ، محققان 42 شرکت کننده را با اضافه وزن یا چاقی که بین 30 تا 65 سال سن داشتند ، استخدام کردند.شرکت کنندگان به طور تصادفی به یکی از سه رژیم غذایی مورد مطالعه اختصاص داده شدند که شامل چربی اشباع کمتر از رژیم غذایی موجود بود.
رژیم های غذایی شامل مواردی بود که گردوهای کامل را در خود جای داده بود و در هر سه رژیم غذایی ، گردو یا روغن های آن جایگزین چربی اشباع شد و همه شرکت کنندگان رژیم غذایی را به مدت شش هفته با وقفه بین دوره های رژیمی خود دنبال کردند.
محققان برای تجزیه و تحلیل باکتری های دستگاه گوارش ، 72 ساعت قبل از اتمام برنامه غذایی ، نمونه های مدفوع جمع آوری کردند.پیترسن گفت: رژیم غذایی گردویی باکتری های روده را افزایش داده است.وی همچنین گفت: “یكی از این باکتری ها با نام Roseburia است كه با محافظت از روده همراه است.
محققان همچنین دریافتند که پس از رژیم غذایی گردویی ، بین تغییرات باکتریهای روده و عوامل خطر بیماری قلبی ارتباط معنی داری وجود دارد.افزایش باکتری روده با تغییرات در چندین اندازه گیری مختلف فشار خون همراه بود ، و خبر از کاهش کلسترول LDL و در نتیجه کاهش صدمات قلبی عروقی می داد.