ads
مطبخ یار
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

برای مشاهده لیست علاقه مندی ها وارد شوید!

مشاهده محصولات فروشگاه

سیب و فواید شگفت آور آن، تاریخچه و نکاتی درباره نگهداری و فرآوری این میوه خوشمزه

چکیده کوتاه مطلب

سیب و نکاتی شگفت آور که هرگز در مورد آن جایی نخوانده اید را می توانید در این مقاله بخوانید و با این میوه خوشمزه بیشتر از قبل آشنا شوید.
راهنمای مقاله

سیب

محققان مدت ها است که می دانند مصرف سیب برای متعادل نگه داشتن باکتری ها در دستگاه گوارش لازم و ضروری است. با این حال تحقیقات اخیر درک این محققین را از این میوه و باکتری های روده به سطح جدیدی سوق داده است.  مطالعات نشان می دهد كه درصد زیادی از پلی فنول های سیب (قسمت با ارزش و دارویی این میوه) می توانند باعث سالم نگه داشتن دستگاه گوارش ما شوند. این مطالعات ثابت کرده است که قسمت های دارویی آن می تواند عامل اصلی تغییر در باکتریها باشند و لذا نشان می دهد كه پلی فنولهای سیب می توانند جمعیت باكتریها را در گروه وسیعی از باكتریهای موسوم به اكتینوباكتریها در معده و روده افزایش دهند که مزایای متابولیکی زیادی را برای دستگاه گوارش به همراه دارند. علاوه بر این باکتری های روده ما می توانند با پلی فنول های آن در تعامل باشند و آنها را به مواد مغذی تبدیل کنند که فواید سلامتی دیگری برای ما فراهم می آورد.

سیب دومین میوه پر مصرف در جهان است ، محبوبیت سیب در طیف سنی از کودکان تا بزرگسالان گسترش یافته است. در میان کودکان ، یک مطالعه جدید نشان داده است که این میوه خوشمزه فواید بسیار مورد نیاز برای آنها را تامین می کند. در این مطالعه ، کودکان و نوجوانانی (2 تا 18 سال)  که این میوه را مصرف می کنند با کودکان و نوجوانانی که این میوه را مصرف نکرده اند ، مقایسه شدند. در این مطالعه ، وجود چاقی در 30 درصد از مصرف کنندگان این میوه نسبت به افراد غیر مصرف کننده کمتر بوده است.

سیب  به همراه سایر میوه ها مدت ها است که به دلیل فواید آنتی اکسیدانی که ارائه می دهند ، شناخته شده است. اما یک مطالعه جدید در مورد سیب و آنتی اکسیدان ها نشان داده است که ظرفیت آنتی اکسیدانی در 1 لیوان آب این میوه به طور متوسط 504 است که در مقایسه با سایر میوه ها بسیار زیاد است.

سیب سرشار از مواد فنولی

هیچ ماده مغذی سیب برجسته تر از مواد مغذی فنولی آن نیست.این مواد فنولی و دارویی عموما در پوست و همچنین گوشت آن یافت. بسیاری از این مواد دارویی فنولی بیشتر در پوست متمرکز شده اند.اما مقدار این مواد فنولی  در گوشت سیب هم بسیار است ، با این حال شما میتوانید تنها با خوردن پوست آن تقریباً 90٪ از کل آنتی اکسیدان موجود در این میوه را به دست آورید.

فواید قلبی و عروقی سیب

بیشتر مواد مغذی فنولیتی به عنوان آنتی اکسیدان ها در بدن عمل کرده و این آنتی اکسیدان ها از رگ های خونی محافظت می کند. بعد از سیب گوجه در رتبه بالایی از میزان آنتی اکسیدان قرار دارد .در یک مطالعه جدید ، مصرف یک سیب در روز به مدت 4 هفته منجر به کاهش سطح کلسترول LDL (کلسترول مضر ) خون می شود.

علاوه بر آن بیشتر محققان به توانایی مؤلفه های فیبر موجود در این میوه برای پیوند دادن با اسیدهای صفراوی اشاره می کنند. اسید های صفراوی با اتصال به اجزای فیبر مانند ، می توانند با سرعت بیشتری از بدن دفع شوند.

مطالعات اخیر نقش باالقوه سیب در فعال کردن برخی از باکتری های روده که از طریق مهار سنتز چربی باعث تقویت قلب می شوند را به وضوح نشان داده است. این مطالعات نشان می دهد که اشکال خاصی از اسیدهای صفراوی می توانند به عنوان سیگنال هایی عمل کنند که قادر به اتصال به گیرنده های هسته سلول هستند و از این طریق سنتز چربی را مهار می کنند. این اشکال خاص اسیدهای صفراوی می توانند توسط باکتری های روده ایجاد شوند به شرط آنکه اسیدهای صفراوی شرایط مناسبی برای کار با این باکتری ها داشته باشند.

سایر مزایای بالقوه سیب

سیب همواره به عنوان منبع خوبی از فیبر در رژیم غذایی قرار گرفته است . پکتین اولین فیبر محلول در این میوه است که دارای فواید خوبی برای دستگاه گوارش ما می باشد. پکتین یک فیبر محلول است که می تواند سرعت حرکت مواد غذایی در مسیر دستگاه گوارش را بهبود بخشد و لذا بدن قادر به تثبیت متابولیسم قند خون است.

شرح مختصری از سیب

انواع سیب می توانند در بافت ، عطر ، رنگ و طعم متفاوت باشند. دوستداران این میوه غالبا به هنگام خرید این میوه خوشمزه به ترد بودن و شفافیت پوست آن توجه می کنند.در جهان  گونه های بسیار زیادی از این میوه خوشمزه وجود دارد که برای نمونه می توان به آکانه ، الستر ،ساندنس ، تانگو شیرین ،سونیا و … اشاره کرد. عموما در نامگذاری علمی سیب ها کمی اختلاف وجود دارد اما همه آنها متعلق به گونه ای از گیاهان با نام Rosaceae هستند. این خانواده گسترده شامل تعداد زیادی گیاه با میوه های خوراکی است که شامل نه تنها سیب بلکه زردآلو ، گیلاس ،هلو ، آلو ، تمشک و توت فرنگی نیز می شود.

رایج ترین نام گونه ای که برای این میوه پیدا خواهید کرد Malus domestica است.

باغهای درخت این میوه می توانند به اندازه میوه آنها متنوع باشند. درختان معمولی معمولاً تقریباً به 9 متر می رسند از این جهت چندین سال طول می کشد تا به اندازه کامل برسند.

سیب پس زمینه

تاریخچه سیب

تاریخچه این میوه بسیار دوست داشتنی جنبه های بی نظیری دارد. شواهد ژنتیکی کنونی به گونه های وحشی سیب (Malus sieversii) در کوه های تیان شان در آسیای میانه به عنوان اجداد اصلی سیب های امروزی اشاره دارد. با این حال ، این گونه وحشی به سرعت در مسیرهای تجارت ابریشم به قسمتهایی از کوههای قفقاز در آسیای غربی و همچنین به اروپا منتقل شد در نتیجه ، رشد اولیه طیف وسیعی از زیستگاه ها و گونه های مختلفی را در بر می گیرد. این تنوع اولیه به هموار کردن راه هزاران گونه سیب موجود در امروز کمک کرد.

در سطح جهانی ، چین در حال حاضر به عنوان برترین کشور تولید کننده سیب رتبه بندی شده است. ایالات متحده ، ترکیه ، لهستان ، ایتالیا ، هند ، فرانسه ، شیلی ، ایران و روسیه در رتبه های بعدی قرار می گیرند.

در ایالات متحده آمریکا ، بیش از 30 ایالت مختلف این میوه را پرورش می دهند. از نظر حجم تولید کل ، کشورهای برتر رتبه بندی واشنگتن ، نیویورک ، میشیگان ، پنسیلوانیا و کالیفرنیا هستند. این تولید داخلی در مقیاس بزرگ همچنین منجر به صادرات تقریباً 25٪ از کل سیب های آمریکا می شود. 10 نوع برتر سیب تولید شده در ایالات متحده شامل امپایر ، فوجی ، گالا ، طلایی خوشمزه ، هانیکراس ، مادربزرگ اسمیت ، مکینتاش ، رد دلی ، رم و بانوی صورتی است.

با این حال برای افزایش در دسترس بودن سالانه این میوه ، حدود 5٪ میزان مصرفی آن هر ساله در ایالات متحده از کشورهای دیگر از جمله شیلی ، کانادا و نیوزلند وارد می شوند.

نکاتی در مورد تهیه و نگهداری سیب

پوست سیب به طور غیرمعمول سرشار از مواد مغذی است و حتی اگر دستور العمل غذایی انتخاب شده شما به قسمت های پوست کنده این میوه نیاز نداشته باشد ، در نظر بگیرید که پوست سیب را به هیچ عنوان جدا نکنید تا مزایای منحصر به فرد موجود در پوست را دریافت کنید. البته در حالت ایده آل ، سیب های ارگانیک را انتخاب کنید تا از مشکلات مربوط به باقیمانده های سموم و سایر آلودگی های موجود در پوست جلوگیری کنید. قبل از مصرف کل این میوه را زیر آب کاملاً بشویید و در این حالت به آرامی 10-15 ثانیه پوست سیب را با یک برس پاک کنید.

برای جلوگیری از قهوه ای شدن بعد از خرد کردن کافی است برش ها را در یک کاسه آب سرد که یک قاشق آب لیمو به آن اضافه شده است ، قرار دهید. برای استفاده های آینده ، سیب های خرد شده را به خوبی در کیسه های پلاستیکی یا ظروف منجمد قرار دهید.

چگونه از خوردن سیب بیشتر لذت ببریم ؟

فرآوری سیب

– تکه های خرد شده این میوه را را به سالادهای میوه ای یا سبزیجاتی اضافه کنید.

– یک سیب خرد شده را با کلم قرمز میل کنید.

– به دنبال جایگزینی برای دسرهای شیرین هستید؟ تکه های خرد شده را با کمی پنیر رژیمی میل کنید.

– این میوه را در ماست خرد کنید و میل نمایید.

ads
ads
ads

موضوعات مجله

.

آخرین مطالب مجله

.
  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد یا جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.

 

 

لینک کوتاه مطلب
0