ads
مطبخ یار
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

برای مشاهده لیست علاقه مندی ها وارد شوید!

مشاهده محصولات فروشگاه

با کلم کیل، این کلم خوشمزه بیشتر آشنا شوید

چکیده کوتاه مطلب

کلم کیل منبع خوبی برای ویتامین های A  ، C و K است. در حقیقت ، فقط یک فنجان کلم بیش از مقدار مورد نیاز در یک روز ویتامین A و K را فراهم می کند.
راهنمای مقاله

معرفی کلم کیل

به عنوان یکی از اعضای خانواده کلم در اروپا و آسیا ، کیل به مدت 2000 سال حضور داشته است. انسان ها از 600 سال قبل از ميلاد در حال رشد کلم کیل بوده اند. رومیان عقیده دارند کیل اصطلاحی برای گیاهان سبز برگ دار است که احتمالاً دارای کلاله بودند. گسترش كیل در قرون وسطي اتفاق افتاد ، زماني كه ايتاليايي ها ، اسكاتي ها و روس ها همگي شروع به رشد انواع مختلف كیل كردند.از این رو این گونه کلم برای سالم ماندن در زمستان های سرد ، طی قرون مختلف به اندازه کافی سخت شد.بعدها کلم کیل تبدیل به غذای مهمی در اسکاتلند شد به طوری که در بعضی از گویشهای محلی اسکاتلندی ، اصطلاح “kail” به طور کلی به غذا اطلاق شده است. اسکاتلندی ها عباراتی مانند “به کیل آمدن” را به عنوان دعوت برای شام یا “خاموش شدن کیل کسی” را بر دلالت بر اینکه فردی بیمار است ، به کار می برند.

امروزه کلم کیل در کالیفرنیا ، جورجیا ، نیوجرسی ، تگزاس و کارولینای شمالی ایالات متحده به خوبی رشد می کند. این کلم در هوای سرد بهتر رشد می کند ، بنابراین کلم کیل باید در جای خنک نگهداری شود.

کیل منبع خوبی برای ویتامین های A  ، C و K است. در حقیقت ، فقط یک فنجان کلم بیش از مقدار مورد نیاز در یک روز ویتامین A و K را فراهم می کند. آنتی اکسیدان ها در کلم یافت می شوند ، که باعث تقویت سلامت عمومی می شود. کیل خام از 84٪ آب ، 9٪ کربوهیدرات ، 4٪ پروتئین و 1٪ چربی تشکیل شده است . این یک منبع غنی (20٪ یا بیشتر ) ویتامین A ، ویتامین C ، ویتامین B6 ، فولات و منگنز است .كیل منبع خوبی برای تیامین ، ریبوفلاوین ، اسید پانتوتنیك ، ویتامین E و چندین ماده معدنی در رژیم غذایی از جمله آهن ، كلسیم ، پتاسیم و فسفر است. جوشاندن کلم خام باعث کاهش بیشتر این مواد مغذی می شود.

کیل همچنین منبع کاروتنوئیدها ، لوتئین و زاكزانتین که برای سلامت پوست بسیار حائز اهمیت می باشد.

انواع مختلف کلم کیل

– کلاله فرفری نوعی از انواع کیل است که به رنگ سبز یا بنفش است و طعم آن مانند کلم است و دارای بافت خشن است.

– کلم های توسکانی نوعی دیگر از آنها هستند که وقتی پخته می شوند بسیار لطیف هستند و همچنین با نام های Lacinato kale ، dinosaur kale و cavolo nero همراه می شوند.

– کیل های تزئینی برای خوردن بیش از حد سخت است ، اما به دلیل داشتن برگهای تزئینی روشن و رنگارنگ ، مورد علاقه باغبانان است.

حقایقی جالب از کلم کیل

-کیل از خانواده کلم ها می باشد که  بخشی از خانواده Brassiaceae است که به سبزیجاتی نظیر کلم وحشی ، گل کلم ، کلم بروکلی و کلم بروکسل ختم می شود.

– اولین چهارشنبه ماه اکتبر روز جهانی کلم کیل است که همین موضوع اهمیت این گونه کلم را در سراسر جهان نشان می دهد.

– کیل گیاهی صلیبی است زیرا گل ها دارای چهار گلبرگ و شبیه صلیب یونانی هستند.

 – آلمانی ها نیز سالانه جشنی به نام Grühnkohlfahrt برگزار می کنند که گفته شده است در یکی از این جشن ها 12 هزار کیلو کیل خورده شده است.

– کیل همراه با سیب زمینی های پوره در هلند به عنوان غذای سنتی (تمپوت) سرو می شود.

ads
ads
ads

موضوعات مجله

.

آخرین مطالب مجله

.
  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد یا جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه مطلب
0