کرونا و درمان آن به وسیله طب سنتی در چین

چکیده کوتاه مطلب

کرونا ویروسی است که هیچ درمانی ندارد و از این رو چین به طور فزاینده ای به سمت داروهای سنتی خود برای درمان این بیماری روی می آورد.
راهنمای مقاله

در حالی که دانشمندان برای یافتن یک درمان و واکسن برای کرونا تلاش می کنند ، چین به طور فزاینده ای به سمت داروهای سنتی خود روی می آورد.از اواخر ماه گذشته بیش از 85٪ از بیماران کرونا ویروس در چین حدود 60/000 نفر داروهای گیاهی را در کنار داروهای ضد ویروسی مصرف کردند.

یو یانهونگ معاون رئیس اداره ملی چین گفت: ما حاضریم تجربه چین و راه حل چینی از درمان کرونا را به اشتراک بگذاریم و به کشورهای بیشتری اجازه دهیم که با طب سنتی چین آشنا شوند.

جستجوی درمانی برای کرونا

هیچ روش درمانی در مورد کرونا ویروس وجود ندارد که باعث کشته شدن بیش از 40000 نفر و بیمار شدن بیش از 1115000  نفر و در 75 کشور در سراسر جهان گسترش یافته است. 

دانشمندان در تلاشند تا راه هایی برای مهار ویروس کشنده پیدا کنند. اما در حال حاضر درمان های اصلی ضد ویروسی بر تسکین علائم فعلی متمرکز شده اند و این جایی است که چین معتقد است که داروهای کشف شده به وسیله طب سنتی می تواند به مردم کمک کند.

یو یانهونگ با بیان اینکه طب سنتی در گذشته به مبارزه با ویروس ها کمک کرده است گفت: با تنظیم سلامت کل بدن و بهبود ایمنی، طب سنتی می تواند به تحریک توانایی بیماران در مقاومت و بهبودی از بیماری کمک کند که این یک روش موثر برای درمان است.

به گفته یو یانهونگ تاکنون بیش از 50/000 بیمار کرونا ویروس جدید از بیمارستان مرخص شده اند و اکثر آنها از طب سنتی استفاده کرده اند.

یو یانهونگ گفت: در یک کارآزمایی بالینی از 102 بیمار با علائم خفیف در ووهان ،بیماران که از درمان ترکیبی طب سنتی و جدید بهره می برند در مقایسه با گروه بیمارانی که فقط داروهای غربی و جدید دریافت می کردند ، میزان بهبودیشان 33٪ بیشتر بوده است.

به گفته یو یانهونگ در بررسی دیگری از موارد جدی تر ، بیمارانی که درمان های ترکیبی سنتی و جدید داشتند نیز زودتر بیمارستان را ترک کردند و میزان اکسیژن بیشتر و تعداد لنفوسیت های بالاتر در خون آنها وجود داشت.

بیماران آلوده به کرونا ویروس در بیمارستان صلیب سرخ ووهان درمان طب سوزنی را انجام می دهند که البته درمان به شیوه سنتی فقط در ووهان که مرکز شیوع کرونا بود انجام نمی شود. در استان ژجیانگ شرقی بیش از 95٪ از بیماران کرونا ویروس از اواخر فوریه به داروهای سنتی روی آورده بودند.در پکن این نسبت 87٪ بود.

 گائو شیائوجون ، سخنگوی کمیسیون بهداشت پکن گفت:در میان کسانی که روش درمانی مبتنی بر طب سنتی دریافت کرده  92٪ بهبودی بیشتر نشان داده بودند.

وی در یک کنفرانس مطبوعاتی در اواخر ماه گذشته گفت: طب سنتی چین نقش موثری در میزان بهبودی و کاهش نرخ مرگ و میر در بیماران داشته است.وی گفت:طب سنتی گنجینه ای از تمدن چین است که حکمت ملت و مردم آن را در بر می گیرد.

رهبر چین نیز نخستین فراخوان عمومی خود را برای ترکیبی از طب سنتی چینی و غربی در تشخیص و معالجه کرونا در اواخر ژانویه ، در جلسه کمیته ثابت حزب کمونیست ، کمیته عالی حزب حاکم این کشور انجام داد.

دو روز بعد ، کمیسیون بهداشت ملی چین با صدور اطلاعیه ای از نهادهای پزشکی خواست تا به طور جدی نقش داروی سنتی چینی (TCM) را در درمان این ویروس ارتقا دهند.

ماه گذشته این کمیسیون نسخه ای را در یک نسخه به روز شده از دستورالعمل توصیه کرده است: سوپ تمیز کننده و سم زدایی ریه

این نسخه توسط اداره ملی طب سنتی چین و کمیسیون بهداشت ملی به عنوان داروی مناسب برای بیماران با علائم خفیف تا جدی تبلیغ می شود و از آن زمان تاکنون به طور گسترده در ووهان و استان های دیگر مورد استفاده قرار گرفته است.

فنگ ییبین ، مدیر مسئول دانشکده پزشکی چینی در دانشگاه هنگ کنگ گفت: این سوپ براساس چهار فرمول گیاهی از چین باستان تهیه شده است که یکی از آنها قدمت 1800 ساله دارد.

وی گفت: بعد از اولین استفاده در چهار استان ، مشاهدات بالینی نشان می دهد که این سوپ سنتی نتایج مطلوبی دارد بنابراین در سطح کشور باید استفاده از آن فراگیر شود.

آیا این روشی امن برای درمان کرونا ویروس است؟

کرونا 1

ایمنی و اثربخشی طب سنتی هنوز در چین مورد بحث است.گرچه بسیاری از راه حل های درمانی در طب سنتی صدها سال است که در حال استفاده هستند اما منتقدین معتقدند که هیچ مدرک علمی قابل اثبات برای حمایت از مزایای فرضی این روش درمانی وجود ندارد.

با این وجود ، کارشناسان بهداشت عمومی می گویند که این ممکن است یک ترغیب برای سایر کشورها باشد که اقدامات طب سنتی را برای مقابله با شیوع کرونا ویروس انجام دهند.

شک و تردید نسبت به ایمنی و کارآیی طب سنتی پس از آن ادامه یافت که سازمان بهداشت جهانی نخستین بار تأیید طب سنتی را در سال 2018 انجام داد و لذا طب سنتی چینی توانست پذیرش سازمان جهانی بهداشت را به دست می آورد اما منتقدان زیادی دارد.

سازمان جهانی بهداشت درباره روش های درمانی طب سنتی برای درمان کرونا در وب سایت خود گفت كسانی كه دارای کرونا هستند باید از مصرف داروهای گیاهی سنتی خودداری كنند اما این خط بعداً حذف شد.

در اوایل ماه جاری ، به دانش آموزان و معلمان در شهر لینچنگ دستور داده شد که مصرف سوپ گیاهانی که در طب سنتی استفاده می شوند را به عنوان شرط لازم برای بازگشت به مدرسه بدانند.

ads
ads
ads

موضوعات مجله

.

آخرین مطالب مجله

.
  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد یا جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه مطلب
0