پروبیوتیکی به نام کفیر

چکیده کوتاه مطلب

پروبیوتیک ‌ها یا «باکتری‌های خوب» موجودات زنده‌ای هستند که می‌توانند به حفظ سلامت روده، درمان برخی بیماری‌های گوارشی و ‏تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کنند.
راهنمای مقاله

شاید تابه حال هنگام خرید دوغ یا ماست برایتان سوال پیش آمده باشد که چرا بر روی آن ها درشت کلمه “کفیر” نوشته شده است کفیر چیه؟
کفیر یک دانه پروبیوتیکِ (باکتری های مفید برای دستگاه گوارش) است که از مخمر های مفید مختلفی تشکیل می شود.
حال جالب است بدانید که اولین بار ۲۰۰۰ سال پیش درون کوه های قفقاز کشف و استفاده می شده ، شکل ظاهری کفیر سفید و شبیه گل کلم می باشد.

تفاوت دوغ های ساده با دوغ کفیر چیست؟

دوغ کفیر مانند بقیه دوغ ها از ماست و آب درست نمی شود بلکه از ترکیب شیر و دانه کفیر بدست می آید، یعنی کفیر را به شیر اضافه می کنند و این مخمر درون شیر رشد و تکثیر دارد و شیر را تخمیر می کند.از تخمیر شیر نوشیدنی ترش و گازدار دوغ مانندی به دست می آید.
نوشیدنی کفیر رو حتی درون خانه نیز می توانید درست کنید. 
البته تولید این نوشیدنی در خانه مراحل و فرآیند خاص خودش را داراست. فواید بسیار زیادی برای کفیر گزارش شده است که مهم ترین آن ها مفید بودن برای دستگاه گوارش و هضم کامل غذا، کاهش نفخ و بهبود زخم معده ست.
البته این خواص با مداوم خوردن کفیر بدست می آید.

دیگر فواید کفیر

  1. تقویت ایمنی و سلامت شکم
  2. مبارزه با آلرژی ها
  3. مبارزه با سرطان
  4. کشتن باکتری ها و قارچ های مضر
  5. جلوگیری از چاقی
  6. بهبود عملکرد قلب
  7. تقویت سلامت استخوان
  8. کمک به دیابت
  9. بهبود سلامت پوست

چرا به کفیر پروبیوتیک می گویند؟

پروبیوتیک ‌ها یا «باکتری‌های خوب» موجودات زنده‌ای هستند که می‌توانند به حفظ سلامت روده، درمان برخی بیماری‌های گوارشی و ‏تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کنند بنا بر همین دلایل نوشیدنی کفیر نیز پروبیوتیک است.

خاصیت ضد میکروبی کفیر

کفیر دارای سطح بالایی از تیامین (ویتامین ‏B1‎‏)، ‏B12‎، کلسیم، فولات و ویتامین‌های گروه ‏K‏ است. علاوه بر این‌ها، کفیر منبع ‏خوبی از بیوتین است که به بدن در جذب سایر ویتامین‌های گروه ‏B‏ کمک می‌کند و باعث تقویت سیستم ایمنی میشود و بدن را در برابر آسیب میکروب ها قوی تر می کند.

ads
ads
ads

موضوعات مجله

.

آخرین مطالب مجله

.
  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد یا جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه مطلب
0