راهنمای مقاله بهداشت مواد غذایی در زمان کرونا مسئله ای است که در صورت رعایت نکردن میتواند مشکلاتی را برای سلامتی انسان ایجاد کند. مواد غذایی خام مانند گوشت و...
ادامه مطلبراهنمای مقاله کره و مارگارین هر دو فرآوردههای چربی هستند که از هر دو میتوان به هنگام پخت و پز یا در کنار غذا استفاده کرد. کره و مارگارین میتواند...
ادامه مطلبراهنمای مقاله فساد غذا اغلب به دلیل کپک زدن در آن رخ میدهد غذای کپک زده طعم و بافت نامطلوبی دارد و ممکن است دارای لکههای رنگی سبز یا سیاه...
ادامه مطلبراهنمای مقاله در ابتدا باید بگوییم که پالم یگ میوه است که تقریبا شبیه به خرماست و از درخت نخل مانندی چیده میشود و طعم تلخی دارد که در آفریقا...
ادامه مطلبراهنمای مقاله شاید تابه حال هنگام خرید دوغ یا ماست برایتان سوال پیش آمده باشد که چرا بر روی آن ها درشت کلمه "کفیر" نوشته شده است کفیر چیه؟ کفیر...
ادامه مطلبراهنمای مقاله امروزه در کارخانجات مواد غذایی میزان ماندگاری محصولات یکی از مهم ترین چالش هاست، برای افزایش عمر مفید مواد خوراکی ۲ روش متداول تر است: 1. پاستوریزه کردن...
ادامه مطلبراهنمای مقاله علائم مسمومیت غذایی ممکن است خفیف یا شدید باشد و بسته به باکتری یا ویروسی که فرد به آن مبتلا شده ممکن است متفاوت باشد. شایع ترین علائم...
ادامه مطلبراهنمای مقاله تمیز کردن : دست ها و سطوح قابل شست و شو را مرتب بشویید - میکروب هایی که باعث مسمومیت مواد غذایی می شوند می توانند در بسیاری...
ادامه مطلبمطبخیار | سفیر برندینگ مراکز و صنایع غذایی کشور
مطبخ یار به عنوان سفیر برندینگ مراکز و صنایع غذایی کشور با انجام خدمات مشاوره مدیریتی، آموزشی، تبلیغاتی و برندینگ تصمیم دارد گامی در جهت رشد بیشتر رستوران ها، فست فودها و کلیه مراکز و صنایع غذایی کشور در دوران پسا کرونا بردارد.